Back to All Events

Lezing doorbreek de angstspiraal en bevrijd jezelf met EFT

We kijken liever weg van onze angst en hopen dat het dan niet zal gebeuren. Maar alles wat we onder de mat vegen werd al gevoeld door ons lichaam. Als je de angst uitspreekt en ruimte geeft, kan je voelen waarom die angst kracht heeft over jou. Wat komt die angst je vertellen? Welke overtuiging houdt de angst vast? Met hulp van EFT (Emotional Freedom Technique) halen we de emotionele lading af van de angst, zodat je vrijer kan ademen en leven.

Tijdens deze lezing op dinsdag 7 februari krijg je niet alleen inzicht in hoe de spiraal van angst werkt en je vastzet, maar ook een korte introductie in EFT, zodat je kan ervaren hoe jij jouw angst en emoties kan bevrijden. Wees welkom.

WAT IS EFT?
EFT (Emotional Freedom Techniques) wordt soms ook Tapping genoemd omdat je gaat tikken op bepaalde meridiaanpunten op je gelaat en hand. Het is een techniek om te ontdekken wat er achter een fysieke klacht of gebeurtenis schuilgaat op emotioneel niveau, of welke beperkende overtuiging hier geraakt wordt. Het is een eenvoudige manier om negatieve emoties te durven uiten en los te koppelen van de gebeurtenissen waarin ze werden getriggered. Ik noem het zelf vaak een soort Emotionele Hulpkit zoals EHBO er is voor een fysieke klacht, helpt EFT je om om te gaan met emoties, moeilijke situaties en geeft het je inzicht in welke overtuiging er onder een bepaalde gebeurtenis schuilgaat.

Locatie: Atelier Moss - Ganzebroekstraat 20, bus 1 in Diepenbeek
Datum: Dinsdag 7 februari van 19u tot 22u
Prijs: 35 euro
Handout en drankje inbegrepen

ANGSTVALLIG

Wordt de bange gedachte weggestopt... het zal het wel niet gebeuren.

Wegwuiven, weglopen, verstoppen van waar je werkelijk bang voor bent.

Angst vasthouden, houdt jou vast.

Als angst gezien mag worden, wordt jij gezien.

Als twijfels en vragen gehoord mogen worden, kan je dieper luisteren en verbinden met jezelf.

Als angst, verdriet, frustratie ruimte krijgen, krijg jij meer ruimte binnenin.

Je bent welkom.

Met alles wat er speelt.