Back to All Events

De boom in ermee - wandelcoaching voor jongeren

Loop je ook vast in deze tijd? Voel je frustratie, onmacht, of ben je het wachten op betere tijden moe? Je bent niet de enige! Daarom trekken we samen met een kleine groep leeftijdsgenoten de natuur in. Ongedwongen wandelen met de bomen, vogels en planten als gids. Gewoon genieten, de vrijheid ontdekken binnen de beperking of iets delen als je wilt. 

De natuur is een volwaardige gids om los te laten en op te laden. Je mag er vluchten, thuiskomen of gewoon genieten tegen een boom in de zon. We trekken op zaterdag 8 mei van 11 tot 17u met maximaal 8 jongeren tussen 14 en 16 jaar de natuur in. Je wordt begeleid door Mikhail Khani, psycholoog en Vicky Willems intuïtief coach om de weg en je natuurlijke balans terug te vinden.

Geen zorgen, wij gaan niet graven naar het diepste van je ziel, maar de natuur biedt spontaan de ruimte om helemaal jezelf te zijn. Wij begeleiden de groep tijdens de wandeling met enkele oefeningen om los te laten wat je tegenhoudt, je blik te verruimen en stil te staan bij jouw unieke kracht. Een dag in de natuur brengt vanzelf antwoorden, kalmeert je geest en bezorgt je een frisse kijk op jouw realiteit. 


Wil je mee komen wandelen?

De eerste sessie vindt plaats op zaterdag 8 mei en is gratis in ruil voor jullie open feedback over deze ervaring achteraf. Je hoeft enkel je lunchpakket en wat water mee te brengen. Trek je wandelschoenen aan en kom mee het bos in!

Praktisch

  • Zaterdag 8 mei van 11 tot 17 uur.

  • Breng lunch en voldoende water mee.

  • Tocht van 10 kilometer, dus gepast schoeisel (bos, modder, …) voorzien.

  • De wandeling start aan de kerk van Tielt-Winge (Vlaams-Brabant). 


De volgende sessies gaan door in juli en augustus.


Over ons

Mik - mindXplore

Mik is psycholoog van opleiding en heeft jaren ervaring als coach in de bedrijfssector. Bewustzijnsvergroting en gedragsverandering zijn twee kerngebieden van zijn werk. Sinds 2020 heeft hij zijn werk verrijkt met de kracht van de natuur. www.mindxplore.be 

Vicky - Atelier Moss

Vicky is een gezondheidsconsulent en intuïtief coach op een missie om mensen contact te maken met hun essentie, hun hart. De wijsheid en antwoorden in jezelf toelaten en het hart als richtingaanwijzer te gebruiken. Vicky coacht graag in de natuur omdat het een directe weg is naar je ware natuur.  www.ateliermoss.be